Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filet pečený se špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie778 kJ /
186 kcal
Bílkoviny5,50 g
– z toho živočišné bílkoviny4,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,93 g
Tuky17,32 g
– nasycené9,44 g
– nenasycené5,73 g
–– mononenasycené5,23 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,08 g
Vláknina1,11 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy1,46 g
– cukry0,65 g
––– laktóza0,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Filet Filet tresky nebo mořské ryby Treska filet
30 g 30 g listového špenátu Špenát čerstvý 30 g
15 g 15 g černých oliv Olivy čerstvé zralé 15 g
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného parmazánu Parmezán 15 g
Sůl Sůl mořská
Citron Citrón čerstvý
Česnek (malý stroužek stroužek nebo ½) Česnek čerstvý
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.