Nutriční hodnoty (Rybí filet pečený se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 778 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,93 g |
Tuky | 17,32 g |
– nasycené | 9,44 g |
– nenasycené | 5,73 g |
–– mononenasycené | 5,23 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 1,11 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 1,46 g |
– cukry | 0,65 g |
––– laktóza | 0,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Filet Filet tresky nebo mořské ryby | Treska filet | |
30 g 30 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 30 g |
15 g 15 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného parmazánu | Parmezán | 15 g |
Sůl | Sůl mořská | |
Citron | Citrón čerstvý | |
Česnek (malý stroužek stroužek nebo ½) | Česnek čerstvý | |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |