Nutriční hodnoty (Rybí filet pečený se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 778 kJ / 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,93 g |
| Tuky | 17,32 g |
| – nasycené | 9,44 g |
| – nenasycené | 5,73 g |
| –– mononenasycené | 5,23 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 1,11 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 1,46 g |
| – cukry | 0,65 g |
| ––– laktóza | 0,53 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Filet Filet tresky nebo mořské ryby | Treska filet | |
| 30 g 30 g listového špenátu | Špenát čerstvý | 30 g |
| 15 g 15 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného parmazánu | Parmezán | 15 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| Citron | Citrón čerstvý | |
| Česnek (malý stroužek stroužek nebo ½) | Česnek čerstvý | |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |