Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 358 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,68 g |
Tuky | 14,53 g |
– nasycené | 2,07 g |
– nenasycené | 11,88 g |
–– mononenasycené | 7,66 g |
–– polynenasycené | 4,22 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 28,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 24,12 g |
– cukry | 13,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
70 g 70 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 70 g |
1 1 menší řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |