Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z červené řepy s řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 358 kJ /
324 kcal
Bílkoviny10,68 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,68 g
Tuky14,53 g
– nasycené2,07 g
– nenasycené11,88 g
–– mononenasycené7,66 g
–– polynenasycené4,22 g
––– omega 30,97 g
Vláknina28,47 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 535 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy24,12 g
– cukry13,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
70 g 70 g červené řepy Červená řepa čerstvá 70 g
1 1 menší řapík celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.