Nutriční hodnoty (Zdravá ovocná zelená snídaně (raw))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 610 kJ / 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,35 g |
| Tuky | 0,46 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,21 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 1,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 12 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,50 g |
| – cukry | 31,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 230 ml 230 ml jablečné šťávy (čerstvě vylisovaná nebo kupovaná, ale žádný koncentrát či slazený džus) | Šťáva z jablka | 230 ml |
| šťáva z jednoho citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 1 zralé avokádo | Avokádo čerstvé | |
| cca 10 10 para ořechů namočených nejméně na 2 hodiny či přes noc | Para ořechy | |
| hrst hrst mungo (klíčky) | Mungo | |
| cca 1 cm 1 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 6 - 8 lístků 6 - 8 lístků čerstvé máty | Máta peprná list čerstvá | |
| pár kostek kostek ledu | Led |