Nutriční hodnoty (Omeleta ze špagetové dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 875 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 29,77 g |
– nasycené | 13,19 g |
– nenasycené | 11,30 g |
–– mononenasycené | 9,36 g |
–– polynenasycené | 1,94 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 11,40 g |
– cukry | 6,25 g |
––– laktóza | 1,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 špagetová dýně (použijeme 200 g vyšpagetované dýně) | Dýně špagetová | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
50 g 50 g strouhaného blaťáckého zlata | Gouda 45% t. v s. | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |