Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Omeleta ze špagetové dýně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 875 kJ /
448 kcal
Bílkoviny32,34 g
– z toho živočišné bílkoviny29,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky29,77 g
– nasycené13,19 g
– nenasycené11,30 g
–– mononenasycené9,36 g
–– polynenasycené1,94 g
––– omega 30,08 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 568 mg
Sodík 507 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy11,40 g
– cukry6,25 g
––– laktóza1,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 špagetová dýně (použijeme 200 g vyšpagetované dýně) Dýně špagetová
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 lžíce 1 lžíce sekané čerstvé bazalky Bazalka čerstvá 15 g
50 g 50 g strouhaného blaťáckého zlata Gouda 45% t. v s. 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.