Nutriční hodnoty (Bramborák plněný Hermelínem a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 126 kJ / 1 703 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,81 g |
Tuky | 106,17 g |
– nasycené | 49,70 g |
– nenasycené | 52,48 g |
–– mononenasycené | 42,75 g |
–– polynenasycené | 9,73 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 18,22 g |
Cholesterol | 333 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,72 g |
Sacharidy | 145,29 g |
– cukry | 13,95 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce sušené smažené cibulky | Cibule smažená | 30 g |
50-60 g 50-60 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 55 g |
60 ml 60 ml mléka nebo kefíru | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
olej na smažení | Olej řepkový | |
Hermelín | Hermelín | |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
majoránka | Majoránka sušená |