Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák plněný Hermelínem a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 126 kJ /
1 703 kcal
Bílkoviny34,03 g
– z toho živočišné bílkoviny14,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,81 g
Tuky106,17 g
– nasycené49,70 g
– nenasycené52,48 g
–– mononenasycené42,75 g
–– polynenasycené9,73 g
––– omega 30,27 g
Vláknina18,22 g
Cholesterol 333 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,72 g
Sacharidy145,29 g
– cukry13,95 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg brambor Brambor zimní 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce sušené smažené cibulky Cibule smažená 30 g
50-60 g 50-60 g hl. mouky Mouka pšeničná hladká 55 g
60 ml 60 ml mléka nebo kefíru Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
olej na smažení Olej řepkový
Hermelín Hermelín
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.