Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zdravý jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 653 kJ /
2 068 kcal
Bílkoviny60,64 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,60 g
Tuky51,76 g
– nasycené8,25 g
– nenasycené33,77 g
–– mononenasycené21,83 g
–– polynenasycené11,94 g
––– omega 32,23 g
Vláknina50,70 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy314,60 g
– cukry64,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g žitné mouky Mouka žitná hladká 250 g
100 g 100 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 100 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
20 ml 20 ml oleje Olej řepkový 20 ml
rozinky Rozinky
hrst hrst nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
130 ml 130 ml vody Voda 130 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1 lžička 1 lžička perníkového koření Perníkové koření 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.