Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové brambory s krkovičkou z jednoho pekáčku

Krkovička, brambory a cibule - tři základní suroviny, ze kterých vykouzlíte výborný oběd. Můžete experimentovat s bylinkami i kořením, fantazii se meze nekladou. Vůbec nejlépe chutná, když si celý pekáček nachystáte den předem, chutě se propojí a maso je křehčí.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

21. 9. 2016 13:29

Suroviny pro 3

3

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

U nás existuje několik obměn tohoto receptu. Někdy přidám ještě rozmarýn, česnek, nebo přidám klobásku, anglickou, nebo posypu strouhaným sýrem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

ivulinka

1. 8. 2020 17:37

MarcelaPa: Marcelko, dekiji moc za pochvalu. I u nad se recept tesi velke oblibe.
:-K

MarcelaPa

1. 8. 2020 17:04

Ivulinko, vynikající bašta! :yes: Měli jsme dnes o obědu a moc jsme si pochutnali. Na brambory jsem dala koření adžika.

ivulinka

13. 1. 2018 21:28

palynovot: děkuji, že jste vyzkoušel:-K

palynovot

13. 1. 2018 21:12

:yes: Parada sice som tam nedal Bylinky ale aj tak SUPER :yes:

feferonka

4. 6. 2017 15:12

Opravdu žádný tuk? Nepřichytí se? A když maso vložím mezi brambory doprostřed, tak nebude mít žádnou barvičku...?:-O

ivulinka

6. 10. 2016 14:00

tomasice: a já děkuji za kladný komentář:-K

tomasice

6. 10. 2016 08:52

Děkujeme za skvělý recept! včera jsme si pochutnali <3

ivulinka

23. 9. 2016 20:23

popoluska340: velká radost na mojí straně, že recept nezklamal.
Děkuji moc za pochvalu a za fotečku:-K:-K:-K

popoluska340

23. 9. 2016 19:14

Ivulinka dneska som robila tieto zemiaciky s masom,a super stavnate.Manzel si pochvaloval.Manzelovi som nalozila,bol hladny a uhorkovy salat k tomu.Az ked zjedol,ma napadla fotka.Takze len takto,uz ked bolo ulozene v krabicke do chladnicky.Mam uvarenu cviklu,a bude cviklovy salat zajtra k zemiacikom.Urcite budem robievat kazdy tyzden.Tie zemiaciky su uzasne ,ta cibula im dala spravny smak.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::-K:-K:-K:-K

Ivosisko

22. 9. 2016 19:22

Mám v tomto případě naprosto shodnou diagnózu jako Cathleen - už teď mám problém zachytávat sliny a dopsat komentář a těším se, jakmile tento pokrm přijde na pořadí dne. Chvíli jsem přemýšlel, co by s tím udělal nahoru navrstvený nastrouhaný sýr, ale pak jsem tuto variantu zavrhnl - bylo by to asi příliš dietoidní (spíše dušené, než pečené) a vytratila by se ona příchuť pečínky a opákaných brambor :-Q :yes:

maiva

22. 9. 2016 18:33

Pěkné, jednoduché a chutné, variabilní. Dělávám podobně:-D:yes:

mysulka

21. 9. 2016 16:22

<3:yes::yes:

spagetka

21. 9. 2016 13:45

Libeček je správně, dala bych víc ;-);-):-D:-D, ale fakt :yes::yes:

cathleen

21. 9. 2016 13:40

Miluji jídla z jednoho pekáčku!:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maso s brambory v jednom pečené brambory s krkovičkou bylinkové brambory s krkovickou maso a brambory z jednoho pekáče maso a brambory v jednom pekáči brambory s masem z jednoho hrnce maso a brambory v jednom hrnci brambory a maso z jednoho pekáče maso s bramborem v jednom pekáči brambory pečené s krkovičkou brambory s masem v jednom pekáči brambory a maso v jednom pekaci brambory s masem na jednom pekáči pečené brambory se zelím a krkovičkou maso a brambory jednom v hrnci brambory maso v jednom pekáči maso v jednom pekáči vepřové maso v jednom hrnci maso s bramborami z jednoho hrnce maso a brambory z jednoho pekáčku

Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř, brambory, cibule, koření na americké brambory, paprika sušená sladká, sůl, pepř, tymián, libeček, šalvěj

TopRecepty.cz

Bylinkové brambory s krkovičkou z jednoho pekáčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j9PR