Nutriční hodnoty (Fazolový salát s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 213 kJ / 1 963 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 109,43 g |
| Tuky | 36,92 g |
| – nasycené | 5,79 g |
| – nenasycené | 30,12 g |
| –– mononenasycené | 24,43 g |
| –– polynenasycené | 5,68 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 90,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 254,17 g |
| – cukry | 24,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g velkých uvařených fazolí | Fazole bílé | 450 g |
| 1 1 okurek | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sekané bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |