Nutriční hodnoty (Ořechová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
| Energie | 21 684 kJ / 5 183 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,79 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 68,75 g |
| Tuky | 315,18 g |
| – nasycené | 27,46 g |
| – nenasycené | 249,75 g |
| –– mononenasycené | 100,15 g |
| –– polynenasycené | 149,60 g |
| ––– omega 3 | 29,33 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 421 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 480,45 g |
| – cukry | 266,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |