Nutriční hodnoty (Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 179 kJ / 1 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 186,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,30 g |
| Tuky | 51,85 g |
| – nasycené | 16,45 g |
| – nenasycené | 26,29 g |
| –– mononenasycené | 21,10 g |
| –– polynenasycené | 5,19 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 51,10 g |
| Cholesterol | 534 mg |
| Sodík | 515 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 108,65 g |
| – cukry | 47,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 400 g 400 g cibule (3 velké) | Cibule čerstvá | 400 g |
| 500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 1 malá snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar na podlití (nebo voda) | Vývar masový | |
| 3/4 lžičky 3/4 lžičky Solamylu rozmíchaného v troše vody na zahuštění | Bramborový škrob | 3.75 g |