Nutriční hodnoty (Masový nákyp s růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 658 kJ / 3 742 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 189,89 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 164,36 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,53 g | 
| Tuky | 294,53 g | 
| – nasycené | 132,85 g | 
| – nenasycené | 148,96 g | 
| –– mononenasycené | 123,52 g | 
| –– polynenasycené | 25,44 g | 
| ––– omega 3 | 2,82 g | 
| Vláknina | 33,23 g | 
| Cholesterol | 988 mg | 
| Sodík | 5,43 g | 
| Sůl | 13,09 g | 
| Sacharidy | 69,50 g | 
| – cukry | 17,30 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 650 g 650 g pečeného vepřového masa | Vepřová kýta | 650 g | 
| 550 g 550 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 550 g | 
| 300 g 300 g slaniny např. Gazdovské slaniny | Špek | 300 g | 
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce lněného semínka (můžeme vynechat) | Lněná semínka | 15 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
 
	