Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso"hašé" s hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 748 kJ /
896 kcal
Bílkoviny104,54 g
– z toho živočišné bílkoviny82,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,98 g
Tuky18,05 g
– nasycené4,10 g
– nenasycené12,89 g
–– mononenasycené8,65 g
–– polynenasycené4,24 g
––– omega 31,62 g
Vláknina50,80 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy62,31 g
– cukry11,51 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g vařeného kuřecího masa obraného od kostí Kuře prso 350 g
450 g 450 g očištěných hříbků Hřib čerstvý 450 g
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 malá nadrobno nakrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
cca 10 lžic 10 lžic vývaru Vývar hovězí 150 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.