Nutriční hodnoty (Kuřecí maso"hašé" s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 82,56 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,98 g |
| Tuky | 18,05 g |
| – nasycené | 4,10 g |
| – nenasycené | 12,89 g |
| –– mononenasycené | 8,65 g |
| –– polynenasycené | 4,24 g |
| ––– omega 3 | 1,62 g |
| Vláknina | 50,80 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 265 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 62,31 g |
| – cukry | 11,51 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g vařeného kuřecího masa obraného od kostí | Kuře prso | 350 g |
| 450 g 450 g očištěných hříbků | Hřib čerstvý | 450 g |
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 malá nadrobno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| cca 10 lžic 10 lžic vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |