Nutriční hodnoty (Kuřecí maso"hašé" s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,98 g |
Tuky | 18,05 g |
– nasycené | 4,10 g |
– nenasycené | 12,89 g |
–– mononenasycené | 8,65 g |
–– polynenasycené | 4,24 g |
––– omega 3 | 1,62 g |
Vláknina | 50,80 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 62,31 g |
– cukry | 11,51 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g vařeného kuřecího masa obraného od kostí | Kuře prso | 350 g |
450 g 450 g očištěných hříbků | Hřib čerstvý | 450 g |
1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 malá nadrobno nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 prolisované stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
cca 10 lžic 10 lžic vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |