Nutriční hodnoty (Omeleta s Romadurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 495 kJ / 596 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 19,11 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,11 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 57,12 g | 
| – nasycené | 24,14 g | 
| – nenasycené | 28,00 g | 
| –– mononenasycené | 23,60 g | 
| –– polynenasycené | 4,40 g | 
| ––– omega 3 | 0,11 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 553 mg | 
| Sodík | 999 mg | 
| Sůl | 2,42 g | 
| Sacharidy | 1,45 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 Romadur | Romadur 40 % t. v s. | |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g | 
| 1 1 větší krajíc chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| sůl (jen malinko nebo vůbec, sýr je dost slaný) | Sůl mořská | |
| strouhaný sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| pažitka (případně petrželka nebo rozmarýn) | Petržel nať čerstvá | 
 
	