Nutriční hodnoty (Omeleta s Romadurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 495 kJ / 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 57,12 g |
– nasycené | 24,14 g |
– nenasycené | 28,00 g |
–– mononenasycené | 23,60 g |
–– polynenasycené | 4,40 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 553 mg |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 1,45 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Romadur | Romadur 40 % t. v s. | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 větší krajíc chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl (jen malinko nebo vůbec, sýr je dost slaný) | Sůl mořská | |
strouhaný sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
pažitka (případně petrželka nebo rozmarýn) | Petržel nať čerstvá |