Nutriční hodnoty (Matar pulao (indická rýže s hráškem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 919 kJ / 1 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,36 g |
Tuky | 26,08 g |
– nasycené | 2,49 g |
– nenasycené | 21,46 g |
–– mononenasycené | 15,08 g |
–– polynenasycené | 6,38 g |
––– omega 3 | 1,93 g |
Vláknina | 11,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 210,08 g |
– cukry | 14,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | 7 g |
1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
chilli koření nebo kousek chilli papričky dle chuti | Chilli paprička mletá | |
1/3 lžičky 1/3 lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | 1.666666716337204 g |
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
1,5 - 2 hrnky 1,5 - 2 hrnky vody (podle druhu rýže) | Voda | 437.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 velké hrsti zeleného hrášku | Hrášek zelený |