Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Matar pulao (indická rýže s hráškem))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 919 kJ /
1 176 kcal
Bílkoviny20,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,36 g
Tuky26,08 g
– nasycené2,49 g
– nenasycené21,46 g
–– mononenasycené15,08 g
–– polynenasycené6,38 g
––– omega 31,93 g
Vláknina11,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy210,08 g
– cukry14,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 5 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
chilli koření nebo kousek chilli papričky dle chuti Chilli paprička mletá
1/3 lžičky 1/3 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 1.666666716337204 g
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
1,5 - 2 hrnky 1,5 - 2 hrnky vody (podle druhu rýže) Voda 437.5 ml
sůl Sůl mořská
2 2 velké hrsti zeleného hrášku Hrášek zelený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.