Nutriční hodnoty (Kuřecí podle Jirky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 139,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,07 g |
| Tuky | 17,00 g |
| – nasycené | 2,49 g |
| – nenasycené | 13,44 g |
| –– mononenasycené | 9,24 g |
| –– polynenasycené | 4,20 g |
| ––– omega 3 | 2,04 g |
| Vláknina | 0,43 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 335 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 1,83 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g kuřecích prsou bez kosti | Kuře prso | 600 g |
| 200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
| 3 snítky 3 snítky čerstvého tymiánu může být i sušený (cca 1-2 kávové lžičky) | Tymián čerstvý | |
| 3 ks 3 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| 1/4 1/4 kávové lžičky muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| 1 1 kávová lžička pepře | Pepř černý | 1 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1-2 1-2 polévkové lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |