Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí podle Jirky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 015 kJ /
721 kcal
Bílkoviny139,87 g
– z toho živočišné bílkoviny139,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,07 g
Tuky17,00 g
– nasycené2,49 g
– nenasycené13,44 g
–– mononenasycené9,24 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 32,04 g
Vláknina0,43 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 335 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy1,83 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kuřecích prsou bez kosti Kuře prso 600 g
200 ml 200 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 200 ml
3 snítky 3 snítky čerstvého tymiánu může být i sušený (cca 1-2 kávové lžičky) Tymián čerstvý
3 ks 3 ks bobkového listu Bobkový list sušený
1/4 1/4 kávové lžičky muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 1 kávová lžička pepře Pepř černý 1 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1-2 1-2 polévkové lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.