Nutriční hodnoty (Kuřecí podle Jirky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,07 g |
Tuky | 17,00 g |
– nasycené | 2,49 g |
– nenasycené | 13,44 g |
–– mononenasycené | 9,24 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 2,04 g |
Vláknina | 0,43 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 335 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 1,83 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kuřecích prsou bez kosti | Kuře prso | 600 g |
200 ml 200 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 200 ml |
3 snítky 3 snítky čerstvého tymiánu může být i sušený (cca 1-2 kávové lžičky) | Tymián čerstvý | |
3 ks 3 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
1/4 1/4 kávové lžičky muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
1 1 kávová lžička pepře | Pepř černý | 1 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1-2 1-2 polévkové lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |