Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort s traktorem a kombajnem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie43 579 kJ /
10 416 kcal
Bílkoviny156,54 g
– z toho živočišné bílkoviny137,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,21 g
Tuky508,31 g
– nasycené187,02 g
– nenasycené283,54 g
–– mononenasycené218,22 g
–– polynenasycené65,32 g
––– omega 316,00 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 2,36 g
Sodík 1,77 g
Sůl4,62 g
Sacharidy1 299,88 g
– cukry1 147,52 g
––– laktóza111,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
260 g 260 g cukru krupice Cukr bílý 260 g
15 lžic 15 lžic vlažné vody Voda 270 ml
15 lžic 15 lžic oleje Olej řepkový 165 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
190 g 190 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 190 g
100 100 mletých ořechů Vlašské ořechy mleté
10 g 10 g mleté kávy Káva mletá 10 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vrchovaté lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
50 g 50 g 100% tuku Margarín 50 g
trochu trochu rumu Rum
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
500 g 500 g moučkového cukru Cukr bílý 500 g
250 g 250 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 250 g
2 lžíce 2 lžíce vlažné vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce mandlové tresti Aroma mandlové 15 ml
potravinářské barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.