Nutriční hodnoty (Koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 563 kJ / 3 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,46 g |
Tuky | 125,25 g |
– nasycené | 35,46 g |
– nenasycené | 81,98 g |
–– mononenasycené | 56,15 g |
–– polynenasycené | 25,83 g |
––– omega 3 | 1,86 g |
Vláknina | 23,25 g |
Cholesterol | 486 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 450,53 g |
– cukry | 250,50 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
160 g 160 g Hera (nebo máslo) | Margarín | 160 g |
120 g 120 g cukr moučka | Cukr bílý | 120 g |
1 kus 1 kus žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
250 g 250 g měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 kus 1 kus vejce | Vejce slepičí | 63 g |
2 lžičky 2 lžičky vanilkový cukr | Cukr vanilkový | 10 g |
3 lžičky 3 lžičky cukr krupice | Cukr bílý | 15 g |
600 g 600 g jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
3 lžíce 3 lžíce cukr krupice | Cukr bílý | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkový pudink | Puding v prášku | 15 g |