Nutriční hodnoty (Koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 563 kJ / 3 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,46 g |
| Tuky | 125,25 g |
| – nasycené | 35,46 g |
| – nenasycené | 81,98 g |
| –– mononenasycené | 56,15 g |
| –– polynenasycené | 25,83 g |
| ––– omega 3 | 1,86 g |
| Vláknina | 23,25 g |
| Cholesterol | 486 mg |
| Sodík | 480 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 450,53 g |
| – cukry | 250,50 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 160 g 160 g Hera (nebo máslo) | Margarín | 160 g |
| 120 g 120 g cukr moučka | Cukr bílý | 120 g |
| 1 kus 1 kus žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 250 g 250 g měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 kus 1 kus vejce | Vejce slepičí | 63 g |
| 2 lžičky 2 lžičky vanilkový cukr | Cukr vanilkový | 10 g |
| 3 lžičky 3 lžičky cukr krupice | Cukr bílý | 15 g |
| 600 g 600 g jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukr krupice | Cukr bílý | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vanilkový pudink | Puding v prášku | 15 g |