Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky na kysaném zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 556 kJ / 1 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
| Tuky | 125,50 g |
| – nasycené | 80,75 g |
| – nenasycené | 42,20 g |
| –– mononenasycené | 38,60 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 391 mg |
| Sodík | 4,08 g |
| Sůl | 10,20 g |
| Sacharidy | 28,60 g |
| – cukry | 28,60 g |
| ––– laktóza | 8,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 zadní kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 500 g 500 g kysaného zelí (1 sáček) | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 špetky 2 špetky oregana | Oregano sušené | |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |