Nutriční hodnoty (Topinka se žampionovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 363 kJ / 326 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
| Tuky | 13,21 g |
| – nasycené | 3,70 g |
| – nenasycené | 6,06 g |
| –– mononenasycené | 4,60 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 11,96 g |
| Cholesterol | 426 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 15,39 g |
| – cukry | 2,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| asi 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| kousek kousek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| lžička lžička feferonkové pasty | Pasta papriková | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
| pár kapek kapek worcestru | Worcestrová omáčka | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| česnek na topinku |