Nutriční hodnoty (Květáková polévka s vejcem a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 986 kJ / 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 7,93 g |
– nasycené | 1,90 g |
– nenasycené | 3,63 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 7,85 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 26,20 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 sáček 1 sáček mražené kukuřice | Kukuřice mražená | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
máslo | Máslo kravské | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |