Nutriční hodnoty (Květáková polévka s vejcem a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 986 kJ / 236 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 7,93 g |
| – nasycené | 1,90 g |
| – nenasycené | 3,63 g |
| –– mononenasycené | 2,84 g |
| –– polynenasycené | 0,79 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 7,85 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 151 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 26,20 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 květáku | Květák čerstvý | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 sáček 1 sáček mražené kukuřice | Kukuřice mražená | |
| 4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |