Nutriční hodnoty (Sladkokyselý vitaminový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 472 kJ / 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,35 g |
| Tuky | 24,55 g |
| – nasycené | 3,11 g |
| – nenasycené | 19,20 g |
| –– mononenasycené | 5,47 g |
| –– polynenasycené | 13,74 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 12,44 g |
| Cholesterol | 39 mg |
| Sodík | 367 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 21,36 g |
| – cukry | 16,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 320 g 320 g sterilovaného celeru ve sladkokyselém nálevu | Celer bulva sterilovaná | 320 g |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 červená jablka | Jablko čerstvé | |
| 1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy |