Nutriční hodnoty (Jablečný crumble)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 12 184 kJ / 2 912 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,19 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,10 g |
| Tuky | 147,52 g |
| – nasycené | 91,62 g |
| – nenasycené | 51,38 g |
| –– mononenasycené | 45,17 g |
| –– polynenasycené | 6,21 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 49,90 g |
| Cholesterol | 434 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 330,86 g |
| – cukry | 140,36 g |
| ––– laktóza | 1,36 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr (Fruktopur) | Cukr bílý | |
| 150 g 150 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 150 g |
| 100 g 100 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 100 g |
| 50 g 50 g cukru (Fruktopuru) | Cukr bílý | 50 g |
| 170 g 170 g másla | Máslo kravské | 170 g |