Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Můj segedínský guláš

Segedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a kysaného zelí. Chybět nesmí mletá paprika a zakysaná smetana.

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

17. 2. 2011 21:07

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie6 995 kJ / 1 672 kcal
Bílkoviny17,94 g
Tuky150,50 g
Vláknina32,10 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 6,02 g
Sůl15,00 g
Sacharidy48,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Palika Palika

16. 2. 2022 22:06

Erzsebet: souhlas :-)

mika59 mika59

10. 8. 2021 13:26

Guláš je dobrý, jen jsem zahustila cuketou místo mouky..vložila jsem foto..:-K

luciehutt luciehutt

28. 6. 2017 21:37

Dobrota. :-) Akorat ho delam podle sebe.. Trochu speku s jednou cibulkou, pouze plec, zadne koreni na gulas, smetana normalni a tak dve lzice max. :-) Ovsem at je to tak ci onak, segedin je proste skvela basta :-)

burda

12. 12. 2015 11:06

Místo mouky je dobrý třeba jemně nastrouhat dvě brambory,a vařit společně se zelím, taky to pěkně zahustí. Po mouce se práší od huby :-))

Miškys

1. 7. 2015 22:31

Segedínský guláš byl opravdu moc dobrý,moc jsem si na něm pochutnal.
DĚKUJI:-p:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 3. 2014 21:14

kucerova45:;-):yes:

kucerova45 kucerova45

30. 3. 2014 20:58

Jani, vůbec to nevadí, ba naopak.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2014 12:34

Evi, dovolím si přidat foto, pokud nevadí :-)

Erzsebet

2. 2. 2014 16:20

Vsetko O.K., len tá múka - tá tam nepatrí - v Madarsku sa guláse nezahustujú.

taddy1 taddy1

15. 5. 2013 16:02

Výborný, dneska jsem ho podle tohoto receptu vařila. Akorát jsem přidala bobkový list, použila vývar, který jsem právě dělala na polévku, jinak přesně podle receptu. Ze tří velkých cibulí jsem měla strach, že bude guláš moc sladký, ale byl to dobrý chuťový kontrast ke kysanému zelí. Zbyl ještě na zítřek, chutě se rozleží - to si dáme :-p. Dávám bodík.

kucerova45 kucerova45

23. 3. 2013 18:18

Nepokazí,taky ho používám.;-)

ramona

23. 3. 2013 18:11

jistěže každý jak má rád ... předchozí recept byl jen o jedné cibuli,tak jsem šla dál a tak tento:-D:-p:-) ted dělám ...koření nemám doma,tak jsem dala masox,ten nic nepokazí ...

kucerova45 kucerova45

23. 3. 2013 17:55

U nás si dává každý feferonku až na talíř,tolik kolik má rád,já mám raděj bez feferonky,ostré nemusím a vnouček taky ne.;-):-K

ramona

23. 3. 2013 17:32

Koukla jsem jen abych si vzpomněla a tento recept jsem si vybrala jen dáváme pro dospěláky feferonku a rozetřený česnk nakonec to má grády ...mňam:-p

Petra

15. 1. 2013 10:29

Dnes ho půjdo udělat tak sem zvědavá. Ale vypadá moc dobře:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš nejlepší recepty segedinsky gulas segedínský guláš se zakysanou smetanou nejlepsi segedínský guláš výborný segedínský guláš segedínský guláš z bůčku segedínský guláš speciál výborné recepty na segedinsky guláš nejlepší recept na segedínský guláš segedínský guláš bez smetany segedínský guláš recept segedínský guláš top recepty segedin z bucku segedinsky gulas se smetanou nejlepší segedinsky gulaš recept guláš segedínský guláš z bůčku recept segedin guláš recept segedinsky gulas segedínský guláš z veproveho bucku

Suroviny: bůček vepřový, plecko, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, koření na guláš, sůl, kmín mletý, zelí kysané, smetana zakysaná, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Můj segedínský guláš

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G9yL