Nutriční hodnoty (Bramborový salát a la Jaroslav)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 424 kJ / 1 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,53 g |
| Tuky | 93,56 g |
| – nasycené | 17,98 g |
| – nenasycené | 58,45 g |
| –– mononenasycené | 32,46 g |
| –– polynenasycené | 25,99 g |
| ––– omega 3 | 1,17 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,75 g |
| Sodík | 3,00 g |
| Sůl | 6,91 g |
| Sacharidy | 67,24 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 brambor - uvařené ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| 4 4 vejce - uvařené na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce majolky | Majonéza | 37.5 g |
| 1 sáček 1 sáček baby karotky | Baby karotka | |
| 2 2 velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 sáček 1 sáček mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
| 2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 10 plátků 10 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| 2 2 vajíčka - na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| salát | Salát hlávkový čerstvý |