Nutriční hodnoty (Bramborový salát a la Jaroslav)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 424 kJ / 1 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,53 g |
Tuky | 93,56 g |
– nasycené | 17,98 g |
– nenasycené | 58,45 g |
–– mononenasycené | 32,46 g |
–– polynenasycené | 25,99 g |
––– omega 3 | 1,17 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,75 g |
Sodík | 3,00 g |
Sůl | 6,91 g |
Sacharidy | 67,24 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor - uvařené ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
4 4 vejce - uvařené na tvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce majolky | Majonéza | 37.5 g |
1 sáček 1 sáček baby karotky | Baby karotka | |
2 2 velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 sáček 1 sáček mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
10 plátků 10 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
2 2 vajíčka - na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
salát | Salát hlávkový čerstvý |