Nutriční hodnoty (Těstoviny penne s vinnou klobásou a kaštany)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 502 kJ / 2 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,30 g |
| Tuky | 57,34 g |
| – nasycené | 31,74 g |
| – nenasycené | 23,12 g |
| –– mononenasycené | 8,77 g |
| –– polynenasycené | 14,35 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 32,30 g |
| Cholesterol | 125 mg |
| Sodík | 2,09 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 341,24 g |
| – cukry | 49,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g těstovin penne | Těstoviny pšeničné | 300 g |
| 250 g 250 g vinné klobásy | Klobása vinná | 250 g |
| 200 g 200 g vyloupaných a uvařených kaštanů | Kaštan jedlý neloupaný | 200 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| pár lístků lístků čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| vločky sušeného chilli (nebo kousek čerstvé chilli papričky) | Chilli paprička mletá | |
| parmezán (nebo Gran Moravia) | Parmezán |