Nutriční hodnoty (Jablečný závin s celozrnnou moukou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 918 kJ / 3 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 110,17 g |
– nasycené | 60,79 g |
– nenasycené | 42,05 g |
–– mononenasycené | 33,51 g |
–– polynenasycené | 8,54 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 30,10 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 405,70 g |
– cukry | 69,90 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 rozšlehané vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
100 g 100 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 100 g |
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
150 g 150 g celozrnné žitné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 150 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
strouhaná jablka | Jablko čerstvé | |
třtinový cukr | Cukr třtinový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |