Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin s celozrnnou moukou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 918 kJ /
3 087 kcal
Bílkoviny82,41 g
– z toho živočišné bílkoviny26,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,85 g
Tuky110,17 g
– nasycené60,79 g
– nenasycené42,05 g
–– mononenasycené33,51 g
–– polynenasycené8,54 g
––– omega 30,88 g
Vláknina30,10 g
Cholesterol 788 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,67 g
Sacharidy405,70 g
– cukry69,90 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 rozšlehané vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
100 g 100 g rozpuštěného másla Máslo kravské 100 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
150 g 150 g celozrnné žitné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 150 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
strouhaná jablka Jablko čerstvé
třtinový cukr Cukr třtinový
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.