Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízy z růžičkové kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie611 kJ /
146 kcal
Bílkoviny6,45 g
– z toho živočišné bílkoviny4,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,95 g
Tuky7,95 g
– nasycené3,99 g
– nenasycené2,06 g
–– mononenasycené1,73 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,05 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy10,95 g
– cukry9,45 g
––– laktóza0,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 20 čerstvých kapustiček Kapusta růžičková čerstvá
20 20 žampionů Žampion čerstvý
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmazánu Parmezán 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sušený česnek Česnek sušený
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.