Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plecko s mrkví a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 600 kJ /
1 577 kcal
Bílkoviny106,18 g
– z toho živočišné bílkoviny103,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,18 g
Tuky106,42 g
– nasycené46,58 g
– nenasycené53,20 g
–– mononenasycené45,23 g
–– polynenasycené7,96 g
––– omega 30,28 g
Vláknina14,22 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,80 g
Sacharidy42,21 g
– cukry36,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g plecka Vepřová plec 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
provensálské koření Provensálské koření
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 kyselejší jablka Jablko čerstvé 300 g
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
1 necelá 1 necelá PL balsamico krému (červené) Ocet balsamikový červený
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
muškátového květu Muškát květ sušený
1 zrnko 1 zrnko badyánu Badyán
1 1 hřebíček rozdrcené Hřebíček
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
citronový pepř Pepř černý
sůl – dle chuti Sůl mořská
voda nebo vývar Voda
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.