Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plecko s mrkví a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 600 kJ /
1 577 kcal
Bílkoviny106,18 g
– z toho živočišné bílkoviny103,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,18 g
Tuky106,42 g
– nasycené46,58 g
– nenasycené53,20 g
–– mononenasycené45,23 g
–– polynenasycené7,96 g
––– omega 30,28 g
Vláknina14,22 g
Cholesterol 395 mg
Sodík 1,98 g
Sůl4,80 g
Sacharidy42,21 g
– cukry36,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 kyselejší jablka Jablko čerstvé 300 g
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
3/4 lžíce 3/4 lžíce červeného balzamikového octa (krémového) Ocet balsamikový bílý 15 ml
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1 špetka 1 špetka muškátového květu Muškát květ sušený
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu Badyán 1 g
1 1 rozdrcený hřebíček Hřebíček
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená
citronový pepř (dle chuti) Pepř černý
sůl Sůl mořská
vývar (nebo voda) Vývar masový
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.