Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní masová směs pod bramborovou pokličkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 033 kJ /
1 920 kcal
Bílkoviny152,30 g
– z toho živočišné bílkoviny129,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,88 g
Tuky58,03 g
– nasycené26,52 g
– nenasycené25,69 g
–– mononenasycené19,74 g
–– polynenasycené5,95 g
––– omega 31,10 g
Vláknina31,31 g
Cholesterol 508 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,83 g
Sacharidy183,06 g
– cukry47,46 g
––– laktóza9,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule (85 g) Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
500 g 500 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 konzerva 1 konzerva (400g) loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
1 konzervu 1 konzervu červených fazolí propláchnutých, okapaných (120 g) Fazole červená ledvina
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého chilli Chilli paprička sušená 1.25 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
800 g 800 g brambor oloupaných Brambor zimní 800 g
100 g 100 g čedaru (mild) Čedar 100 g
130 ml 130 ml teplého mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 130 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.