Nutriční hodnoty (Rybí kuličky s rukolovým salátem s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 000 kJ / 239 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,47 g |
| Tuky | 11,41 g |
| – nasycené | 1,62 g |
| – nenasycené | 9,61 g |
| –– mononenasycené | 8,02 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 119 mg |
| Sůl | 0,29 g |
| Sacharidy | 2,52 g |
| – cukry | 1,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 170 g 170 g tresky bez kůže a bez kostí | Treska filet | 170 g |
| 1 1 drobná jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petržele | Petržel kořenová čerstvá | 15 g |
| vejce na obalení | Vejce slepičí | |
| 1 1 vrchovatá lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| 1 1 vrchovatá lžíce sezamových semínek | Sezam loupaný | |
| dvě hrsti hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
| 2 2 stébla koriandru | Koriandr semena | |
| 2 lžíce 2 lžíce uvařeného bulguru (20g suchého) | Pšeničný bulgur | |
| 1 lžíce 1 lžíce semínek granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| Pár plátků plátků salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky limetové šťávy | Šťáva z limetky | 10 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |