Nutriční hodnoty (Pangasius zapečený s cuketou, rajčaty a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 184 kJ / 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 14,05 g |
| – nasycené | 3,83 g |
| – nenasycené | 10,22 g |
| –– mononenasycené | 7,01 g |
| –– polynenasycené | 3,21 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 81 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 1,50 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 filet 1 filet pangasia | Pangas filet | 200 g |
| 1/2 1/2 malé cukety (cca 8-10 koleček o průměru 3-4 cm) | Cuketa čerstvá | 50 g |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| několik několik oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| olej na vymazání | Olej řepkový |