Lyonská pomazánka

Kroupovka Kuchařka: Kroupovka

Pomazánky 3 názory

Suroviny

30 dkg lyonského měkkého salámu
3 vejce
2 tavené sýry
sůl
pepř
1 lžíce francouzské hořčice
1-2 lžíce oleje
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Lyonský salám nastrouháme na hrubém struhadle. Dáme na rozpálenou pánev s lžící oleje a opečeme.

  2. Pak do salámu klepneme 3 vejce, zamícháme a dáme roztavit 2 obdélníčky libovolného taveného sýra.

  3. Osolíme, opepříme, odstavíme z plotny a vmícháme lžíci francouzské hořčice. Podáváme teplé na opečených toastech, s čerstvou zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Lyonská pomazánka

Tématické fráze: lyonska omáčka lyonské řezy lionský salám mail lyons-donahue.com loc:cz lyonský šunkový salám recept lyonský salám recept lyonský salámu lyonsky salam reccepty pomazanka z lyonskeho salámu lyonský salám salat z lyonskeho salamu pomazanka z kur sunky pánev lyonská