Nutriční hodnoty (Pivní játrová omáčka s Hraškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 003 kJ / 718 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 33,37 g |
| – nasycené | 12,76 g |
| – nenasycené | 13,96 g |
| –– mononenasycené | 10,78 g |
| –– polynenasycené | 3,18 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 2,51 g |
| Sodík | 361 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 18,38 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| špetka špetka himalájské soli | Sůl himalájská | |
| špetka špetka kmínu | Kmín | |
| špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| hraška na zahuštění | Hraška | |
| drcený stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| voda | Voda |