Nutriční hodnoty (Pak choi s kuřecím prsíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 18,07 g |
– nasycené | 2,74 g |
– nenasycené | 13,82 g |
–– mononenasycené | 9,59 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 2,23 g |
Vláknina | 2,45 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 5,25 g |
– cukry | 0,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety z kuřecích prsíček | Kuře prso | 700 g |
pak choi (3-4 ks ks na osobu) | Zelí čínské čerstvé | |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku podle chuti | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
plátek plátek másla | Máslo kravské |