Nutriční hodnoty (Pak choi s kuřecím prsíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 18,07 g |
| – nasycené | 2,74 g |
| – nenasycené | 13,82 g |
| –– mononenasycené | 9,59 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 2,23 g |
| Vláknina | 2,45 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 389 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 5,25 g |
| – cukry | 0,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety z kuřecích prsíček | Kuře prso | 700 g |
| pak choi (3-4 ks ks na osobu) | Zelí čínské čerstvé | |
| 2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku podle chuti | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíci 1 lžíci oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| plátek plátek másla | Máslo kravské |