Nutriční hodnoty (Jablečný páj - koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 512 kJ / 4 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,74 g |
Tuky | 256,08 g |
– nasycené | 146,39 g |
– nenasycené | 102,61 g |
–– mononenasycené | 85,77 g |
–– polynenasycené | 16,84 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 36,60 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 154 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 401,60 g |
– cukry | 184,23 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
75 g 75 g sádla | Sádlo vepřové | 75 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
10 dkg 10 dkg másla | Máslo kravské | 100 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |