Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný páj - koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 512 kJ /
4 186 kcal
Bílkoviny50,32 g
– z toho živočišné bílkoviny11,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,74 g
Tuky256,08 g
– nasycené146,39 g
– nenasycené102,61 g
–– mononenasycené85,77 g
–– polynenasycené16,84 g
––– omega 31,27 g
Vláknina36,60 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 154 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy401,60 g
– cukry184,23 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
75 g 75 g sádla Sádlo vepřové 75 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 24 g
10 dkg 10 dkg másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.