Nutriční hodnoty (Pečené brambory se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 625 kJ / 149 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 0,23 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 6,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,60 g |
| – cukry | 1,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 středně velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 4 4 středně velké žampiony | Žampion čerstvý | |
| 1 1 vrchovatá lžíce drcených sušených rajčat v oleji (popřípadě klasická sušená rajčata, nadrobno nakrájená) | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej (dle potřeby) | Olej olivový |