Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí na celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 922 kJ /
459 kcal
Bílkoviny16,15 g
– z toho živočišné bílkoviny2,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,41 g
Tuky18,24 g
– nasycené8,14 g
– nenasycené9,68 g
–– mononenasycené6,38 g
–– polynenasycené3,29 g
––– omega 30,57 g
Vláknina38,46 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 524 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy43,45 g
– cukry13,30 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
1 plátek 1 plátek másla o síle 1 cm Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 menší cibule nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
1 1 malý celer nastrouhaný na hrubých slzičkách Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 prolisovaný stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
cca 400 ml 400 ml vývaru nebo vody Vývar hovězí 400 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.