Nutriční hodnoty (Kuřecí na celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 922 kJ / 459 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,74 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,41 g |
| Tuky | 18,24 g |
| – nasycené | 8,14 g |
| – nenasycené | 9,68 g |
| –– mononenasycené | 6,38 g |
| –– polynenasycené | 3,29 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 38,46 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 43,45 g |
| – cukry | 13,30 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 1 plátek 1 plátek másla o síle 1 cm | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 1 menší cibule nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 malý celer nastrouhaný na hrubých slzičkách | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 prolisovaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| cca 400 ml 400 ml vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 400 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |