Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Stehenní kuřízky na pórku s žampióny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 405 kJ /
814 kcal
Bílkoviny117,43 g
– z toho živočišné bílkoviny110,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,43 g
Tuky20,80 g
– nasycené6,92 g
– nenasycené12,84 g
–– mononenasycené9,65 g
–– polynenasycené3,19 g
––– omega 30,25 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 3,72 g
Sůl9,10 g
Sacharidy34,15 g
– cukry8,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g stehenních kuřecích řízků Kuřecí stehenní řízky 500 g
200 g 200 g žampiónů Žampion čerstvý 200 g
8 cm 8 cm pórku průměr 4 cm Pórek čerstvý
1-2 PL 1-2 PL škrobové moučky Bramborový škrob 22.5 g
1 PL 1 PL Podravky Kořenící směs sypká 15 g
1 ČL 1 ČL mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
pepř Pepř černý
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
olej řepkový (snáší nejvyšší teploty) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.