Nutriční hodnoty (Stehenní kuřízky na pórku s žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 405 kJ / 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,43 g |
Tuky | 20,80 g |
– nasycené | 6,92 g |
– nenasycené | 12,84 g |
–– mononenasycené | 9,65 g |
–– polynenasycené | 3,19 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 3,72 g |
Sůl | 9,10 g |
Sacharidy | 34,15 g |
– cukry | 8,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g stehenních kuřecích řízků | Kuřecí stehenní řízky | 500 g |
200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
8 cm 8 cm pórku průměr 4 cm | Pórek čerstvý | |
1-2 PL 1-2 PL škrobové moučky | Bramborový škrob | 22.5 g |
1 PL 1 PL Podravky | Kořenící směs sypká | 15 g |
1 ČL 1 ČL mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
olej řepkový (snáší nejvyšší teploty) | Olej řepkový |