Nutriční hodnoty (Stehenní kuřízky na pórku s žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 405 kJ / 814 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,43 g |
| Tuky | 20,80 g |
| – nasycené | 6,92 g |
| – nenasycené | 12,84 g |
| –– mononenasycené | 9,65 g |
| –– polynenasycené | 3,19 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 10,20 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 3,72 g |
| Sůl | 9,10 g |
| Sacharidy | 34,15 g |
| – cukry | 8,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g stehenních kuřecích řízků | Kuřecí stehenní řízky | 500 g |
| 200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 8 cm 8 cm pórku průměr 4 cm | Pórek čerstvý | |
| 1-2 PL 1-2 PL škrobové moučky | Bramborový škrob | 22.5 g |
| 1 PL 1 PL Podravky | Kořenící směs sypká | 15 g |
| 1 ČL 1 ČL mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej řepkový (snáší nejvyšší teploty) | Olej řepkový |