Nutriční hodnoty (Masovo-žampionové koule v čínském zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 730 kJ / 1 369 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 106,42 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,88 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,54 g | 
| Tuky | 69,67 g | 
| – nasycené | 27,03 g | 
| – nenasycené | 35,45 g | 
| –– mononenasycené | 26,93 g | 
| –– polynenasycené | 8,52 g | 
| ––– omega 3 | 0,28 g | 
| Vláknina | 27,94 g | 
| Cholesterol | 546 mg | 
| Sodík | 663 mg | 
| Sůl | 1,21 g | 
| Sacharidy | 67,55 g | 
| – cukry | 26,37 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 400 g | 
| 4 4 žampiony nakrájené na drobno | Žampion čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sušené smažené cibule | Cibule smažená | 30 g | 
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| lžička lžička koření do mletého masa | Provensálské koření | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla na opečení | Sádlo vepřové | 30 g | 
| 700 g 700 g čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 700 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového pyré nebo lžíce protlaku | Pyré z červených rajčat | 30 g | 
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g | 
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín |