Nutriční hodnoty (Pečené batáty s ricottou a petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 672 kJ / 1 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 156,80 g |
| – nasycené | 83,20 g |
| – nenasycené | 34,24 g |
| –– mononenasycené | 32,00 g |
| –– polynenasycené | 2,24 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 3,84 g |
| Sůl | 9,60 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
| – cukry | 9,60 g |
| ––– laktóza | 9,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 větší batáty | Batáty neloupané | |
| 320 g 320 g čerstvé ricotty Gran Moravia | Parmezán | 320 g |
| hrst hrst nasekaných arašídů | Arašídy solené | |
| nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| hrubozrnná mořská sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |