Nutriční hodnoty (Žampionová bruschetta s ricottou a tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 767 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,84 g |
Tuky | 22,22 g |
– nasycené | 14,64 g |
– nenasycené | 6,16 g |
–– mononenasycené | 5,42 g |
–– polynenasycené | 0,74 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 125 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 20,03 g |
– cukry | 10,61 g |
––– laktóza | 8,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
bílý chléb (bageta nebo ciabatta) | Chléb pšeničný bílý | |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
250 g 250 g ricotty | Ricotta | 250 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
parmezán | Parmezán | |
přepuštěné máslo (např. České Ghíčko) | Ghí | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
hrubozrnná mořská sůl | Sůl mořská |