Nutriční hodnoty (Pesto z ředkvičkových lístků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 45 kJ / 11 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 0,03 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,01 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrst 1 hrst sýru Gran Moravia | Parmezán | |
| 1 lístků 1 lístků 1 hrst ředkvičkových lístků | ||
| 1 hrst 1 hrst kešu ořechů | Kešu | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| olivový olej (dle potřeby) | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| celozrnná bageta | Bageta pšeničná celozrnná |