Nutriční hodnoty (Tuňákovo-celerový sendvič)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 711 kJ / 170 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
| Tuky | 11,26 g |
| – nasycené | 1,65 g |
| – nenasycené | 9,59 g |
| –– mononenasycené | 7,97 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 12,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 7,04 g |
| – cukry | 3,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě Calvo (160 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 2 plátky 2 plátky žitného chleba | Chléb žitný celozrnný kváskový | |
| 1/2 bulvy 1/2 bulvy malého celeru (nastrouhaného nahrubo) | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 1 bílý řecký jogurt | Jogurt řecký 5% | |
| hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| listový salát | Salát listový čerstvý | |
| ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |