Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mexická pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 143 kJ /
1 229 kcal
Bílkoviny87,05 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,05 g
Tuky76,27 g
– nasycené25,28 g
– nenasycené45,62 g
–– mononenasycené35,18 g
–– polynenasycené10,44 g
––– omega 30,35 g
Vláknina15,59 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 287 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy44,40 g
– cukry30,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg mletého masa (já dávám napůl hovězí s vepřovým) Vepřový ořez 500 g
2 konzervy 2 konzervy červených fazolí ve slaném nálevu Fazole červená ledvina sterilované
1 konzerva 1 konzerva kukuřice Kukuřice sterilovaná
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
1 1 větší protlak Protlak rajčatový
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový
koření chilli con carne (nebo mexiko) Grilovací koření
3 kostičky 3 kostičky hořké čokolády Čokoláda hořká 40%
feferonky Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.