Nutriční hodnoty (Mexická pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 143 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,05 g |
Tuky | 76,27 g |
– nasycené | 25,28 g |
– nenasycené | 45,62 g |
–– mononenasycené | 35,18 g |
–– polynenasycené | 10,44 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 15,59 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 44,40 g |
– cukry | 30,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg mletého masa (já dávám napůl hovězí s vepřovým) | Vepřový ořez | 500 g |
2 konzervy 2 konzervy červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 konzerva 1 konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
1 1 větší protlak | Protlak rajčatový | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olej | Olej řepkový | |
koření chilli con carne (nebo mexiko) | Grilovací koření | |
3 kostičky 3 kostičky hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | |
feferonky | Chilli paprička čerstvá |