Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s mrkví a cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie149 kJ /
36 kcal
Bílkoviny1,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 80 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy6,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 čerstvého fenyklu Fenykl hlíza
2 2 střední mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 miska 1 miska sterilované cizrny Cizrna ve slaném nálevu
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
balzamikový ocet Ocet balsamikový bílý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.