Nutriční hodnoty (Medová žebírka s pečenými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 934 kJ / 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,99 g |
| Tuky | 3,39 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 2,87 g |
| –– mononenasycené | 1,83 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 12,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 744 mg |
| Sůl | 3,15 g |
| Sacharidy | 89,38 g |
| – cukry | 60,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi kilo kilo vepřových žebírek | Vepřová žebra | |
| 200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| lžíce lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| 3 lžíce 3 lžíce worcestru | Worcestrová omáčka | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| uzená sůl | Sůl mořská | |
| malé brambůrky | Brambor zimní | |
| šalotky | Šalotka čerstvá | |
| slanina | Špek | |
| hrubá sůl | Sůl mořská | |
| drcený pepř | Pepř černý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| konzerva konzerva krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 3 lžíce 3 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 45 g |
| lžíce lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| pár pár semínek z chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| cider | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| worcester | Worcestrová omáčka |