Nutriční hodnoty (Medová žebírka s pečenými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 934 kJ / 462 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,99 g |
Tuky | 3,39 g |
– nasycené | 0,47 g |
– nenasycené | 2,87 g |
–– mononenasycené | 1,83 g |
–– polynenasycené | 1,04 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 12,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 744 mg |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 89,38 g |
– cukry | 60,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi kilo kilo vepřových žebírek | Vepřová žebra | |
200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
lžíce lžíce medu | Med nepasterovaný | |
3 lžíce 3 lžíce worcestru | Worcestrová omáčka | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
uzená paprika | Paprika uzená | |
uzená sůl | Sůl mořská | |
malé brambůrky | Brambor zimní | |
šalotky | Šalotka čerstvá | |
slanina | Špek | |
hrubá sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
olivový olej | Olej olivový | |
konzerva konzerva krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
3 lžíce 3 lžíce hnědého cukru | Cukr třtinový | 45 g |
lžíce lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
pár pár semínek z chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
cider | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
worcester | Worcestrová omáčka |