Nutriční hodnoty (Bramborový salát s pórkem, tofu a kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 11,50 g |
– nasycené | 0,75 g |
– nenasycené | 9,79 g |
–– mononenasycené | 6,93 g |
–– polynenasycené | 2,86 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
sterilovaná kapie + trochu trochu nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
100 100 g lahůdkového tofu | Tofu natural | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |