Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s pórkem, tofu a kapií)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 048 kJ /
490 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky11,50 g
– nasycené0,75 g
– nenasycené9,79 g
–– mononenasycené6,93 g
–– polynenasycené2,86 g
––– omega 30,95 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,00 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g ve slupce vařených brambor Brambor zimní 500 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
sterilovaná kapie + trochu trochu nálevu Paprika červená sterilovaná
100 100 g lahůdkového tofu Tofu natural
sůl, pepř Pepř černý
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.