Nutriční hodnoty (Bramborový salát s pórkem, tofu a kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 11,50 g |
| – nasycené | 0,75 g |
| – nenasycené | 9,79 g |
| –– mononenasycené | 6,93 g |
| –– polynenasycené | 2,86 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,00 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| sterilovaná kapie + trochu trochu nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
| 100 100 g lahůdkového tofu | Tofu natural | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |