Nutriční hodnoty (Kapustové karbanátky se sýrem a kuskusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 166 kJ / 2 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,80 g |
| Tuky | 50,58 g |
| – nasycené | 25,88 g |
| – nenasycené | 20,73 g |
| –– mononenasycené | 15,70 g |
| –– polynenasycené | 5,03 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 63,60 g |
| Cholesterol | 409 mg |
| Sodík | 2,75 g |
| Sůl | 6,48 g |
| Sacharidy | 292,75 g |
| – cukry | 39,05 g |
| ––– laktóza | 16,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 600 g |
| 250 g 250 g sýra eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
| 200 g 200 g uvařeného kuskusu | Kuskus pšeničný | 200 g |
| 1 hrst 1 hrst drobně nakrájené lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 4 prolisované stroužky česneku (podle chuti i více) | Česnek čerstvý | 280 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř (dle potřeby) | Pepř černý mletý | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |