Nutriční hodnoty (Kuře se žampiony a rajčaty na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 414 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,44 g |
Tuky | 38,36 g |
– nasycené | 23,25 g |
– nenasycené | 12,99 g |
–– mononenasycené | 11,44 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 35,52 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,99 g |
– cukry | 24,75 g |
––– laktóza | 0,04 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
10 - 12 10 - 12 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 330 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
oregano | Oregano sušené | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
250 ml 250 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce ghí (nebo směs másla a oleje) | Ghí | 37.5 g |