Nutriční hodnoty (Játra s kyselým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 656 kJ / 157 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
| Tuky | 0,94 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 0,47 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
| – cukry | 20,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| drůbeží játra | Játra kuřecí | |
| cca 300 g 300 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| lžíce lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| 1 ks 1 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| lžička lžička celého kmínu | Kmín | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| Příloha: mačkané brambory | Brambor zimní |