Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra s kyselým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie656 kJ /
157 kcal
Bílkoviny6,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,76 g
Tuky0,94 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,47 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,36 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,41 g
Sůl6,00 g
Sacharidy24,60 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
drůbeží játra Játra kuřecí
cca 300 g 300 g kyselého zelí Zelí bílé kvašené 300 g
lžíce lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená
sůl dle chuti Sůl mořská
špetka špetka pepře Pepř černý
1 ks 1 ks bobkového listu Bobkový list sušený
lžička lžička celého kmínu Kmín
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
Příloha: mačkané brambory Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.